Muziek op uw feest

Café en Eetcafé Biej de vogel" en discotheek "Le Village" is tevens een uitstekende locatie voor thema feesten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Het aanbod loopt uit van een normale huifkar tocht tot een Country & Western Night. Onderstaand treft u een groot aantal thema feesten aan welke wij voor u kunnen organisteren. Mocht u iets anders in gedachte hebben wat in niet in ons aanbod voorkomt. Aarzel dan niet en neem gerust met ons contact op en wij kunnen kijken of wij het thema voor u kunnen realiseren.

Door op het thema te klikken kunt u meer informatie over het thema feest lezen.

DISC JOCKEY

Complete drive-in
(inclusief licht en geluid)
 
U kunt zelf u muziek bepalen, gewoon Alround muziek en op aanvraag of misschien heeft u wel zin in een disco avond of in een 80 party, U kunt dan zelf een orginele uitnodiging maken en er bijvoorbeeld opzetten, 80ties PARTY verplicht verkleden, en er zal uitgeroepen worden wie de best verkleedde is.
 
U zegt het maar en onze Disc-Jockey regelt het allemaal voor u.
 

KARAOKE

 

GEEFT U EEN FEEST EN WILT U EENS IETS ANDERS ????
 
Denk dan eens aan karaoke, de gasten hebben de avond van hun leven, en misschien wordt er
wel een ster ontdekt...
 
Karaoke is een leuke vorm van amusement, geschikt voor zowel jong als oud. Door het uitgebreidde assortiment aan meezingers, van smartlap tot country en van Top 40 tot pop, bent u gegarandeerd van een gezellige avond, waarbij iedereen betrokken kan worden door mee te doen en te zingen. Karaoke wordt verzorgd als avondvullend programma. Natuurlijk bestaat er ook een mogelijkheid om andere activiteiten, zoals een buffet in te passen.

<<< vorige pagina

defined('_JEXEC') or die; UA-120923891-35