Activiteiten

Café en Eetcafé Biej de vogel" en discotheek "Le Village" is tevens een uitstekende locatie voor (thema) feesten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Het aanbod loopt uit van een normale huifkar tocht tot een Country & Western Night. Onderstaand treft u een groot aantal thema feesten aan welke wij voor u kunnen organisteren. Mocht u iets anders in gedachte hebben wat in niet in ons aanbod voorkomt. Aarzel dan niet en neem gerust met ons contact op en wij kunnen kijken of wij het thema voor u kunnen realiseren.

MAAK EEN VASTE PRIJSAFSPRAAK VOORAF!

Maak voor uw feest een vaste (totaal)-prijsafspraak bij ons, en u heeft géén verrassingen achteraf!
Wij maken graag een afspraak met U.

Door op het thema te klikken kunt u meer informatie over het thema feest lezen.

STRAATGOLF

 
Straatgolf is de nieuwste variant op het huidige golfspel (afgeleid van urbangolf en boerengolf beiden weer afgeleid van het traditionele golf). Steeds meer mensen ontdekken hoe ontspannenhet kan zijn om te golven. Straatgolf wordt steeds populairder, doordat het te beoefenen is door jong en oud, en actie en gezelligheid centraal staan en er ook een wedstrijdelement inzit. De holes bij straatgolf zijn geen gaten in de grond, maar allerlei elementen van de straat, dit kan een verkeersbord, een muurtje, een brievenbus zijn, het maakt niet uit. U kunt kiezen uit drie verschillende prachtige routes langs de mooiste plekjes van Montfort. De tijdsduur is afhankelijk van de route die u kiest variërend van 1 tot ongeveer 2 uur.

Na de instructies gaat u op weg met uw team met een zachte grote golfbal, een club die speciaal is ontwikkeld voor straatgolf (met een platte en een schuine slagkant), en een kar met eventueel een gevulde koelbox met een hapje en een drankje voor onderweg. Met als doel natuurlijk om de holes in zo weinig mogelijk slagen af te leggen. Op de holes spelen 2 groepen tegen elkaar van maximaal 5 personen om het wedstrijdelement erin te houden. De groep waarvan de bal het verst van de hole ligt, is vervolgens aan slag. Binnen een groep slaat men om de beurt. Een hole is gemaakt als de bal tegen het voorwerp (beschreven in de route) is geslagen. De twee groepen lopen zo gezamenlijk de holes, gedurende de hele duur van het spel.

Voorwaarden om te spelen:

  • Alle deelnemers spelen Straatgolf op eigen risico
  • Een van de spelers van het team loopt voorop zodat de bal tegengehouden kan worden om overlast voor
    anderen tevoorkomen
  • Men laat onderweg geen afval achter
  • Kruisingen gaat men niet spelend over

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 

KRUISBOOGSCHIETEN

 
Een middeleeuws spel dat gespeeld kan worden in de klederdracht van die tijd. Kruisboog schieten is een ideaal thema voor een gezellig en spannende avond uit. De puntentelling kan in teamverband en individueel gedaan worden. Op deze manier wordt er een wedstrijdeffect gecreëerd, dat voor de nodige spanning en rivaliteit zorgt.

De duur van de avond kruisboog schieten is 2 ½ uur, uiteraard onder deskundige begeleiding. Als men de veiligheidsvoorschriften van de begeleider opvolgt is deze sport absoluut niet gevaarlijk.

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 

DARTEN

 
Barney, The viking of Co Stompé. Miscchien loopt er bij u in de familie, vriendengroep of op het bedrijf wel iemand rond die beter is. De manier om hier achter te komen is het organiseren van een dartavond.

Tijdens een avond darten wordt er op een aantal sfeervol ingerichte dartbanen een competitie gehouden tussen de deelnemers. Op deze manier wordt er een wedstrijdeffect gecreëerd, zodat er spanning en rivaliteit ontstaat.

De puntentelling kan zowel individueel als in teamverband worden gedaan, zodat uiteindelijk een winnaar of winnende groep overblijft.

Natuurlijk is deze activiteit uitstekend te combineren met een buffet, diner, of dergelijke.

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 

KASTEELRUINE

 
Samen met een gids maakt u een interessante wandeling naar een oude middeleeuwse kasteelruïne. Na afloop van de wandeling staat er koffie / thee met "Moffelkook" voor u klaar. Vervolgens gaat u in middeleeuwse kledij, onder deskundige begeleiding, kruisboog schieten (binnenactiviteit).

Deze activiteit is inclusief de gids, de aangepaste kledij, ontvangst met moffelkook en kieffie of thee en natuurlijk het kruisboog schieten onder deskundige begeleiding. Dit gehele programma duurt ongeveer 4 uur. Uiteraard is deze activiteit te combineren met bijvoorbeeld een buffet of koude en / of warme hapjes.

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 

LUDIEKE SPELLEN

 
Heb je ook zin in een gezellig avondje met je vrienden of familie, waarbij je onder het genot van een drankje, allerlei ludieke spelletjes speelt in groepsverband.

Er worden teams gemaakt, die in een onderlinge competitie gaan bepalen wie zich aan het einde spellenkoning van de avond mag noemen. Gedurende een ongeveer 2 uur durend programma zullen allerlei ludieke spellen de revue passeren, die zeker op de lachspieren zullen werken

Een leuk avondje uit, waarbij iedereen in een ongedwongen sfeer betrokken wordt bij de meest gekke spellen, zoals elastico of neusje vrijen. De spellen zijn geschikt voor alle leeftijdcategorieen.

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 

OUD HOLLANDSE SPELEN

 
Als sinds mensenheugenis beoefenen mensen allerlei sporten en spelen. Sport en vermaak zijn van alle tijden.
Beleef deze tijden weer eens opnieuw. Laat u verrassen door de wijze waarop uw ouders en grootouders zich vermaakten in vroeger tijden.
Er is een ruime keuze aan spelen die tijdens een avondvullend programma aan u ter beschikking staan. Uiteraard kan dit worden gecombineerd met een buffet en dergelijke.

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

 
 
SCHIETEN OP BLOKJES

Schieten op blokjes (zoals bij de schutterij), vraag naar de mogelijkheden

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

<<< vorige pagina