Kinderfeesten

Café en Eetcafé Biej de vogel" en discotheek "Le Village" is tevens een uitstekende locatie voor thema feesten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Het aanbod loopt uit van een normale huifkar tocht tot een Country & Western Night. Onderstaand treft u een groot aantal thema feesten aan welke wij voor u kunnen organisteren. Mocht u iets anders in gedachte hebben wat in niet in ons aanbod voorkomt. Aarzel dan niet en neem gerust met ons contact op en wij kunnen kijken of wij het thema voor u kunnen realiseren.

Door op het thema te klikken kunt u meer informatie over het thema feest lezen.
DISCO
 

Een gezellige disco-avond, met Disc Jockey met complete drive-in, u en uw kind maken een zeer orginele uitnodiging DISCO-PARTY, en nodigt de gasten uit om in disco kleding naar het feest te komen en de best verkleedde wordt door de DJ uitgeroepen (eventueel met prijsje).


IJSKAR
 
Ook hebben wij een zeer orginele ijskar die u kunt inhuren, vraag naar de mogelijkheden.

POPCORN/SUIKERSPIN
 

U kunt u feest ook uitbereiden met een popcorn of suikerspin apparaat, onbeperkt popcorn of suikerspinnen eten hmmm.

 
CLOWNFESTIJN

Speciaal voor de kinderen...
De ballonenenclown Deze vrolijke grappenmaker kan van ballonnen bijna alles maken. Van mutsen en zwaarden tot honden en papegaaien, deze clown draait er zijn hand niet voor om.


OLLIE’S SCHMINKSTAND

Onder de vakkundige handen van Ollie worden de bleekste kindergezichtjes omgetovert in een lief konijntje, hond, maar ook een dracula of dinosaurus!
Géén standaard voorbeelden, de kinderen mogen roepen en clown Ollie kan het schminken.
Compleet met deze leuke, compacte schminkstand met verlichte spiegel kan clown Ollie overigens ook nog uitstekend ballondieren maken.
Perfect voor kleinere groepjes kinderen, maar ook makkelijk aan te passen voor grotere feesten en evenementen.

 
COMMUNIE
 

Ook voor uw communiefeest kunt u bij ons terecht.
Kom gerust eens langs en vraag naar de vele mogelijkheden die ons bedrijf bied, van een compleet verzorgd feest bij u thuis of in onze feestzaal. Van versiering tot buffet en de afwas we regelen het allemaal voor u.

Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Terug naar boven

<<< vorige pagina

defined('_JEXEC') or die; UA-120923891-35