Actviteiten/Themafeesten en muziek voor een gezellige avond

U het feest, wij de zorg…

 

Een klein of een groot feest, het kan worden georganiseerd in onze sfeervolle feestzalen.

Wij kunnen u zeer diverse activiteiten en themafeesten aanbieden met een hapje en een drankje of kies één van onze heerlijke buffetten! VOOR IEDER WAT WILS!  

Onze locatie is een mooie accommodatie voor bruiloften, bedrijfs- en verenigingsfeesten van 15 tot maximaal 300 personen. Uw feest, kinderfeestjes (met kinderprogramma), communiefeest, kraamborrel, koffietafel, vergaderingen of presentaties zullen wij met grote zorg verzorgen.  Wij beschikken over diverse zalen, een groot terras en een aparte ruimte met alle vergaderfaciliteiten (professionele apparatuur aanwezig). 

Café en Eetcafé Biej de vogel" en discotheek + feestzaal "Le Village" is dus een uitstekende locatie voor uw klein of groot feest, U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u realiseren. Het aanbod loopt uit van kruisboogshieten tot een Tiroler abend mit Rudi. Onderstaand treft u een groot aantal thema feesten en activiteiten aan welke wij voor u kunnen organiseren. Ook voor de muziek zijn er diverse mogelijkheden. Mocht u iets anders in gedachte hebben wat niet in ons aanbod voorkomt, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op en wij zullen er alles aan proberen te doen om uw wensen te verwezenlijken.

Download of vraag ook ons buffetboekje aan.

Wij maken graag een afspraak met U om alles rustig te bespreken.

Door op het thema te klikken kunt u meer informatie over het thema feest lezen.

Activiteiten
Kinderfeesten
Themafeesten
Muziek op uw feest

defined('_JEXEC') or die; UA-120923891-35